prev
next

"Mina ja Mehed" uudne ja trendikas TV Ringvaate edetabelis ;)

Sul on esinemishirm? Tahad abi? Vaata siia: Avalik esinemine hirmuhigita!

Mina ja Mehed 2 netimüügis soodsamalt!

MEIE RAAMATUD

Raamat ostetud?

Koolitaja-Katrin_Aedma-Kadriorus

Mina ja mehed FB-s

KONTAKT

Katrin Aedma

+47 4178 6999

+372 5132 444

katrin.aedma (ät) gmail.com

Siin võib olla Sinu reklaam.

Küsi pakkumist!

TELLI KOOLITUS!

Soovid koolitust?

Aga palun. Telli hinnapakkumine siit

Koolitaja-Katrin_Aedma-2007



India, Goa



Hampi tuk-tuki poiss

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Hampi Vaike ja Eva tulid Hampist. Otsustasid, et lähevad seiklevad ja pileteid Vicky neile ei ostnud. Hampi rong läheb Margaost hommikul 7.45, sõidab umbes 7,5  tundi ja 352km. Candolimist Margao rongijaama sõidab umbes 1,5 tundi ja maksab see lõbu taksoga 800-1000 ruupiat. J

aamast ostsid naised tavalise vaguni pileti (84 ruupiat), istusid sleeperisse e

Viimati uuendatud 19. märts 2011
Loe edasi... [Hampi tuk-tuki poiss]
 

Arrow root õlitab liigesed

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Sabudana-Khichdi 17.3.2011 Laupäev.

Hommikul mõtlesin teha esimest korda pudru sellisest asjast nagu saboodana e ara root (sabudana, sago, inglise keeles arrow root ja otsetõlkes nooljuur). Olin poes ikka ja jälle kuivaine letis mööda kõndinud mingitest imelikest, penoplasti valgeid pallikesi meenutavatest, kilekotti pakitud kuivainetest. Lõpuks ostsin (pool kilo 30 ruupiat) ja katsetasin. Esimene katse läks aia taha.

Viimati uuendatud 19. märts 2011
Loe edasi... [Arrow root õlitab liigesed]
 

Värvide festival - Holi

Trüki Saada link

Bookmark and Share

15.3.2011 Värvide festival kutsub inimesi leppima

Värvide festival Holi toimub sellel aastal Goas alates 19. märts ja kestab 2 päeva.  Peale seda algab Goas Shigmo - kohalik värvide festival. Lihtsalt uskumatu, kui palju etinevat infot kuuleb ja loeb erinevatest allikatest, kus ka kuupäevad erinevad. Festivali ajal on noored eriti õnnelikud - saavad tänaval kallistada märja ja värvilisena :) Kilekotti pannakse vett ja värvi ja pillutakse siis teineteist. Iga küla, kus soovi ja initsialtiivi, teeb mingi kuju ja etteaste, jalutab karnevali rongkäigus. Eks näis, mis siin saama hakkab...

Ennustatakse, et palju on joomist, eelkõige tarbitakse Shiva kingitust, nimega bhang. Siit saab lugeda, kuidas kodust likööri valmistada: india bhangi retsept

Viimati uuendatud 29. märts 2011
 

Templipidu, mangod ja roheline salat

Trüki Saada link

Bookmark and Share

13.3.2011. Ootan mango hooaegaTemplipidu

Õues on palav. Kuskil 29 kraadi sooja ja seda varjus. Iga päevaga läheb aina kuumemaks. Mangode hooaeg ei ole veel alanud. Turul on hingematvad hinnad - 1 mango maksab 50-80 ruupiat.

Osade käest saad pooltoored väikesed mangod 20-25 ruupiat tükk. Märtsi lõpp, pigem aprill, on hooaeg, kuid ka siis on 5 mangot umbes 100 Rs, kuid maitse on

Viimati uuendatud 15. märts 2011
Loe edasi... [Templipidu, mangod ja roheline salat]
 

Ajurveeda, rongijaam ja rong

Trüki Saada link

Bookmark and Share

11.02.2010 - ajataju kadunud

Avastasin, et olen Avekese sünnipäeva maha maganud. Indias on enam kui normaalne, et kui see ei ole Sinu kodumaa (või isegi kui on), siis puudub ajataju – ei tea, mis kuupäev on või mis kell on... ja kas peabki... Pole hullu. Keegi tore inimene on välja mõtelnud sellise toreda ütlemise nagu, hilinenud õnnesoov kõige enam õnne toob! Palju õnne Aveke!

Huvitav silmapuhastusmeetod

Hommikul läksin Kristinale ajurveeda keskusesse vastu. Jälle tundsin puudust kaamerast. Nii huvitav oli vaadata, kuidas andunud indlaane meisterdab

Viimati uuendatud 22. veebruar 2011
Loe edasi... [Ajurveeda, rongijaam ja rong]
 

Goa mahlavalik ja lassi

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Tõin poest mitu pakimahla. Kuigi mahlad sisaldavad kõik nii säilitusaineid kui ka häbematult palju suhkrut, on neid, kes eelistavad pakimahlasid värskele laimiveele, kuhu lisatud natuke soola, suhrut ja mis suurepäraselt janu kustutab (poes nimega limca, kuid suhkru sisaldus jne on poes limcal meeletu).

Viimati uuendatud 22. september 2013
Loe edasi... [Goa mahlavalik ja lassi]
 

4.02.2011 Goa vein

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Hmmm, kui hea veiniga Estlive Jaan ja Tiina meile külla tulid. Veini nimi Samara - ehtne punane India vein, roheline pudel helekollase punakaspruuni mustriga etikett. Väga maitsev! Pole just alkoholi sõber, kuid Jaani valik on tõesti super! 

Viimati uuendatud 22. september 2013
Loe edasi... [4.02.2011 Goa vein]
 

2.02.2011 Keralast Goasse

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Tagasi Goas! Kuidagi külm on siin! Keralas on soojem. Eile tulime rongiga Keralast Kochinist Goasse. Rong väljus vaid 15 minutit graafikus ettenähtud ajast hiljem. Super! 2 AC, kus neli inimest magavad ühes vahes ja vahekäigust teisel pool 2 istet. Kardinatega saab end eradada ja linad, tekid, padjad olid olemas. Uskumatult hea uni oli. Öö läbi sõitsime. 13,5 tundi. Hommikul kella 11 aegu olime Goas Margao jaamas.

Viimati uuendatud 05. veebruar 2011
Loe edasi... [2.02.2011 Keralast Goasse]
 

8.01.2011 Goast Keralasse

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Jen ja Katrin hommikusel Colva rannal 6.01 õhtuks oli pilet Margao rongijaamast Goast Keralasse Cochisse. Candolimist tahtsin sõita kohaliku bussiga Panjimi (12 Rs) ja sealt edasi Margaosse. Kuskil 3 tundi minimaalselt. Jäin hilja peale ja võtsin takso. Hind 800 Rs ja sõit kestis 1,5 tundi. Kohale jõudes selgus, et rongi väljumine on edasi lükatud 12tundi seoses streigiga.

Viimati uuendatud 16. jaanuar 2011
Loe edasi... [8.01.2011 Goast Keralasse]
 

5.02.2011 filmiõhtud

Trüki Saada link

Bookmark and Share

Palav on. Üle +30. Eestlased käivad aktiivselt ekskursioonidel - dzunglireisidel,  lõuna Goas jm, ajurveeda päeval, massaazides ja joogas. Eile oli meil taas hennamaalingu koolitus (oi, ma armastan seda!) ja kahel õhtul tegin kodus filmiõhtu. Eile Swami Kripananda kokkas tofu masalat. Sõime, nautisime head seltskonda ja siis vaatasime Deepak Coopra filmi "The Seven Laws of Success."

Eelmisel korral vaatasime spitituaalset seiklusfilmi: "Taevane ettekuulutus" ja

Viimati uuendatud 05. jaanuar 2011
Loe edasi... [5.02.2011 filmiõhtud]
 
« AlgusEelmine12345678910JärgmineLõpp »